23 stu

Hrana na Kvadrat Plus

Ja sam Helga Regina, kvalificirani nutricionist i osnivač Hrana na Kvadrat branda zdrave funkcionalne hrane. Podržavam pojedince na njihovom putu prema zdravijem životu koristeći kombinaciju nutritivne terapije, Hrana na Kvadrat Plus metode koji uključuje protuupalni životni stil.

Moja je misija stvoriti poticajno okruženje za iscjeljenje, dok vam pomažem da se osjećate osnaženo, angažirano i radosno zbog svog zdravlja.

Prehrana je temelj za stvaranje zdravlja i ravnoteže i osjećaja života u vlastitom tijelu. Radim u skladu s paradigmom prehrane jer nam pomaže u rješavanju temeljnog uzroka vaše zdravstvene neravnoteže. Ne postoji pristup zdravlju ‘jedan za sve’. Svako tijelo je jedinstveno. Razumijevanje vlastitih individualnih potreba i neravnoteže ključ je za stvaranje radikalne promjene u tvom cjelokupnom zdravlju i dobrobiti.

Iako je prehrana uistinu temelj za iscjeljenje fizičkog tijela, podržavajući životni stil je dinamičniji od onoga što se događa u našim kuhinjama. U našem zajedničkom radu uključeno je i kretanje i disanje i stres management, što nas informira o drugim područjima u tvom životu koja također trebaju hranu i iscjeljenje.

Moj formalna edukacija u kemiji i nutricionizmu u kombinaciji s mojim osobnim putovanjem prema zdravlju temelj je procesa s klijentima.

Za početak besplatno preuzmi E priručnik PROTUUPALNI ŽIVOTNI STIL

https://dashboard.mailerlite.com/forms/221159/73384577370949472/share