0
Your Cart

HRANA2 +

Naša je misija stvoriti poticajno okruženje za iscjeljenje, dok vam pomažemo da se osjećate osnaženo, angažirano i radosno zbog svog zdravlja.

Prehrana je temelj za stvaranje zdravlja i ravnoteže i osjećaja života u vlastitom tijelu. Radimo u skladu s paradigmom prehrane jer nam pomaže u rješavanju temeljnog uzroka naše zdravstvene neravnoteže. Ne postoji pristup zdravlju ‘jedan za sve’. Svako tijelo je jedinstveno. Razumijevanje vlastitih individualnih potreba i neravnoteže ključ je za stvaranje radikalne promjene u našem cjelokupnom zdravlju i dobrobiti.

Iako je prehrana uistinu temelj za iscjeljenje fizičkog tijela, podržavajući životni stil je dinamičniji od onoga što se događa u našim kuhinjama. U našem zajedničkom radu uključeno je i kretanje i disanje i stres management, što nas informira o drugim područjima u tvom životu koja također trebaju hranu i iscjeljenje.

Moj formalna edukacija u kemiji i nutricionizmu u kombinaciji sa mojim osobnim putovanjem prema zdravlju temelj je procesa nastajanja novih proizvoda.

Za početak besplatno preuzmi E priručnik PROTUUPALNI ŽIVOTNI STIL

https://dashboard.mailerlite.com/forms/221159/73384577370949472/share