Naša priča - HranaNaKvadrat
0
Your Cart

Naša filozofija

BEZ DODATAKA, SAMO PRAVA HRANA

Predani smo stvaranju mješavina superhrane i biljnih proteinskih prahova bez aditiva, punila, zaslađivača ili umjetnih
sastojaka kako bismo vam pomogli poboljšati svoje zdravlje.

HRANA KOJOJ MOŽETE VJEROVATI

Zaslužujete znati što unosite u svoje tijelo. Hrana na Kvadrat mješavine sadrže 5-6 prirodno osušenih superhrana — i to je sve! Svaki je sastojak organski, bez GMO, na biljnoj je bazi i bez glutena. Nikada nećete pronaći zaslađivače, steviju, umjetne arome, punila, konzervanse ili aditive.

KVALITETA BEZ KOMPROMISA

Kako bismo osigurali vrhunsku hranjivost, svježinu i okus, sve naše sastojke nabavljamo od pouzdanih dobavljača. Kvaliteta zahtijeva integritet na svakom koraku na putu do proizvoda koji su izvrsni i ispunjavaju svoja obećanja.

Moja priča

U potrazi za rješenjem svakodnevnih neugodnih stanja koja se gomilaju s godinama, isprobala sam razne pristupe i metode. Trebalo mi je neko vrijeme da shvatim da zapadna medicina nikada zapravo ne liječi uzrok, već samo simptome. Nitko nikada nije promotrio moj način života i vidio da je rješavanje simptoma bezvrijedno. U potrazi za nadopunom prehrani, počela sam spajati superhranu sa svojim protuupalnim načinom života i mogla sam vidjeti kako moj oporavak i razina energije eksponencijalno rastu.

Sada uživam u životu i zdravlju na svim razinama. Usporila sam starenje i osjećam se bolje nego ikad. Nutrijenti iz cjelovite hrane i superhrana mješavine moja su hrana za vječnu mladost.

Moja je misija stvoriti poticajno okruženje na putu prema zdravijem životu, dok vama pomažem da se osjećate osnaženo, angažirano i radosno zbog svog zdravlja. Formalna edukacija u kemiji i nutricionizmu u kombinaciji sa mojim osobnim putovanjem prema zdravlju, temelj je procesa stvaranja.

Helga Regina, osnivač