MOJA PRIČA - HranaNaKvadrat
0
Your Cart

MOJA PRIČA

A kako je to počelo…

Godinama sam kao visoko pozicionirani manager u modnoj industriji,  fokusirana na posao uz obitelj i sa vrlo malo vremena za sebe patila od brojnih neugodnih stanja koja se smatraju normalnima. Stanja koja po malo dolaze kao posljedica starenja i današnjeg ubrzanog načina života.

Kronicni cistitis i e.coli me izludivao godinama.

Netko ce mozda reci, a i ja sam to mislila, banalan je problem, nije rak ili neka ozbiljna bolest ali meni je bilo stanje koje mi je ozbiljno narusavalo kvalitetu zivota. Trajalo je godinama, ceste i sve cesce upale, bolovi, jaka nelagoda, grcevi.

Iako sam probala sve moguce prirodne metode i dugorocne terapije biljkama na kraju bih uvijek popustila bolovima i uzela antibiotik.

S obzirom da je sve trajalo jako dugo, kao posljedica dosla su i druga jednako neugodna stanja a radi rusenja bakterijske ravnoteze i mikrobioma u crijevima.

Problemi s probavom, grcevi, kronicna opstipacija, nadutost, intolerancije na hranu, problemi s kozom, koljenima, candida, peludna alergija, tjeskoba.

Naravno, nije antibiotik jedini krivac za ova stanja. Stres i nebriga za sebe na dubljem nivou je jos veci ali to sam osvjestila tek kasnije.

Trebalo mi je neko vrijeme da shvatim da zapadna medicina nikada zapravo ne liječi uzrok, već samo simptome. Nitko nikada nije promotrio moj način života i vidio da je rješavanje simptoma bezvrijedno.

U potrazi za rjesenjem isprobala sam razne pristupe i metode. Sa nadogradnjom kroz edukaciju za nutricionistu dosla sam do rjesenja.

U potrazi za nadopunom i prirodnim dodacima prehrani, počela sam spajati superhranu sa svojim protuupalnim načinom života i mogla sam vidjeti kako moj oporavak i razina energije eksponencijalno rastu.

Sada uzivam u zivotu i zdravlju na svim razinama. Usporila sam starenje i osjecam se bolje blizu 50im, nego ikad.

Nutrijenti iz cjelovite hrane i superhrana mješavine su moja hrana za vječnu mladost.

Prvo sam pomogla sebi, vjerujem da mogu i tebi. Poticem te da isprobas samostalno ili uz podrsku.

A rjesenje je jednostavno.

Pobrinuti se za sebe na dubljem nivou. Dodati a ne oduzimati. Hraniti a ne iscrpljivati.

Benefiti se vide i kod onih koji nemaju neugodnih zdravstvenih stanja.

Mozes se osjecati odlicno u svakom aspektu. Sve je povezano. Helga Regina