ISKUSTVA STVARNIH ŽENA - HranaNaKvadrat
0
Your Cart

ISKUSTVA STVARNIH ŽENA

Trebate li motivaciju za početak reseta, dosadašnji klijenti se većinom slažu da su toliko zahvalni da su to učinili. Pogledajte kako im je Reset 5 dana pomogao da brzo poboljšaju svoje zdravlje i usade nove zdrave navike.

„Probala sam raznorazne detox i reset programe do sada, ali ovo je zaista najukusniji, najlakši, najjednostavniji program koji sam do sad iskušala. Osjećam se poletnije, življe, nema težine u trbuhu, nemam potrebu za slatkim i uživam i veselim se svakom obroku.“ Maja M.

„Odlično iskustvo. Ne bi vjerovala da se samo nakon 5 dana može osjetiti promjena, ali stvarno je. Idemo dalje…“ Ivana K.

Ja sam danas 4 dan na resetu i moram reći da se osjećam fenomenalno, imam više energije, manje sam napuhnuta, nisam niti malo gladna a plus svemu izgubila sam 2 kg.“ Enida S.

„Vi ste bili moj pokretač. Ušla sam u hlače koje dugo nisam mogla zakopčati :)“ Darinka D.

„Ali metabolizam ujutro mi toliko lijepo legne na želudac, pijem sa limunom ( naranča mi smeta ujutro)… a kavu pijem radi okusa i kofeina… ali stvarno mi nije toliko teško bez nje, koliko sam mislila da će mi biti. Uglavnom plan mi je svako malo odraditi ovakvih 5 dana jer mi se pokazalo da sam uz ovo i dalje produktivna i nisam nervozna.“ Maja O.

„Medjutim, primjetila sam da se stvarno bolje osjećam, probava savršeno radi, nekako kao da imam više energije nego prije i primjetila sam da ova superhrana dosta smanjuje želju za slatkim.“ Antonija B.

„Reset tjedan je prošao u trenu, spremna sam ga ponoviti kroz neko vrijeme, a sada redovito kombiniram zdrave napitke uz smutije koji su mi super doručak. Rezultati su primjetni itekako, više energije i poleta, a i koji kilogram manje. Totalno uživam u ovom novom ja.“ Tea T.